BLOGEISSA

lauantai 25. tammikuuta 2014

 

 

Tälle sivulle kerätään Oi Paketin! tuotebongauksia blogeista. 

 

Emme aina ehdi löytämään kaikkia blogitekstejä, joten josko kaupastamme ostamasi tuote vilahtaa jossakin julkaisussasi, vinkkaathan siitä myös meille (oipaketti (at) gmail (dot) com). Linkitämme juttusi mielellämme tänne.

 

 Kiitos!

 

 

Unelmia ja elämää
Unelmia ja elämää -blogissa tammikuun sisustusinnostuksessa olohuoneen seinälle kehystettiin 7th Reversible lahjapaperi. Ja kyllähän se vain toimii. Kyllä.

 

CIRKUS 

 Cirkuksen Joanna piipahti meidän jouluisessa Pop upissa Espoossa. Ruokailutilan kaunis seinäkollaasi sai täydennystä Himmeli-printin ja Kanelimaan korttien muodossa. Siis kertakaikkisen kaunis kokonaisuus. We like!

 LillaTildesHem

 
Lilla Tilden kauniissa kodissa Oi Paketin! joulukalenteripussit saivat tällaisen muodon ja tunnelmallisen valaistuksen. Katso myös muut tämän postauksen ihana kuvat täällä.

 

 Minishow

 


Minishow-blogissa joulukalenteri tehtiin yhdistämällä Ikean puu-seinätarra ja Oi Paketista! hankitut 24 erilaista ja kokoista paperipussia. Aikasta kiva lopputulos sanomme me. Vau!
Ja tällaisissa tunnelmissa samaisessa blogissa juhlittiin pikkujouluja. Ainakin muffarivuoat, paperipillit ja paperipussi ovat löytäneet tiensä kattaukseen.
 Kotona

 


Kotona-blogin Sanna tilasi Gugguuta pukinkonttiin ja sai maksuttomasta paketointipalvelustamme kotiinsa tällaisen paketin. Apinalandia

 


 Kekseliästä leipurinnarun käyttöä täällä.

 

Projektina koti
Paperipussit kirjekuorina täällä.

 

NiuNau

 


Synttärikutsut toimitettiin paperipusseissa myös täällä.


All I Ever Wanted Is Here

  Postikortit ovat kivoja seinällä. Vaikka näin.

 

LillaTildesHem

 


 Paperisiin muffinssivuokiin pyöritettiin jätskipallot vadelmilla, täällä.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs