WE PROUDLY PRESENT: Gabriela Pardo

perjantai 18. lokakuuta 2013Oi Paketti! on Gabriela Pardon ensimmäinen pohjoismainen jälleenmyyjä. Wo hoo! Muun muassa Milk Kids:ssä ja New York Magazinessa noteeratut ihanat lasten sisustustyynyt ovat vihdoinkin täällä. Jee. Me hullaannuimme niin, että halusimme tietää lisää. Nimittäin suunnittelijasta. Gabrielasta. Ja niistä tyynyistä.

Hei Gabriela. Kerro meille vähän itsestäsi. Kuka olet?

Olen alkujani kolumbialainen. Opiskelin teollista muotoilua kotimaassani sekä markkinointia New Yorkissa. Kun tapasin saksalaisen aviomieheni muutimme Berliiniin.

Miten yrityksesi "Things We Love" on saanut alkunsa?

No se tapahtui itseasiassa ihan vahingossa. Tein paljon itse juttuja lapsilleni Marialle (11) ja Phillipille (9). Sisustin huoneita ja ompelin vaatteita. Kerran eräs putiikin pitäjä pyysi minua tekemään jotain myytävää hänen liikkeeseensä. Minä tein, ja hups, hän möi kaiken hetkessä! Tästä heräsi ajatus, että miksipä ei. Ja niinpä yritykseni oli jo perustettu.

Mistä saat kaiken inspiraatiosi?

Väreistä! Rakastan värejä ja niiden vaikutusta elämään. Ja jos väreihin voi vielä yhdistää elologisen ajattelun, se on mielestäni täydellistä. Lasten asusteet ja lelut kiehtovat minua kovasti. Alalla on tällä hetkellä paljon mielenkiintoisia pieniä yrityksiä.

Kerro meille tarina Kitara-tyynystä.

Tyttäreni soittaa viulua. Hänen pikkuveljensä on luonnollisesti aina ollut kiinnostunut instrumentista ja halunnut kokeilla sitä. Miten pelkäsinkään viulun puolesta! Tästä sitten idean sainkin. Halusin tehdä pojalleni soittimen jota hän voi soittaa ympäriinsä ja valitsemallaan tyylillä. Näin Kitara-tyyny on syntynyt.

Asut Berliinissä. Kerro meille mitä Berliinissä pitäisi nähdä ja tehdä?

Berliinillä on uskomaton historia! Paras tapa kokea kaupunki on hypätä bussiin numero 200 ja istua yläkerrassa. Sieltä näkee kaikki kaupungin parhaimmat rakennukset ja maamerkit sekä idän ja lännen. Älä myöskään unohda Pergamon-museota ja The Nueu National Gallerya.

Ja lopuksi, mitä Gabriela sinä toivot tänä vuonna Joulupukilta?


Olen iskenyt silmäni ihanaan belgialaisen Aymaran huiviin. Tämän Perussa baby alpakasta tehdyn ihanuuden toivon löytäväni kääreistä. :)

Kuvat: Things We Love -blogi3 kommenttia:

 1. :)

  http://www.kiddo.fi/ei-saada-nappeja-irti/

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia nuo kitarat! Ja kaikki printit, mitä myytte♥ Kävin kurkkailemassa äsken ensimmäistä kertaa nettikauppanne valikoimaa ja ihastuin moneen juttuun siellä:)

  VastaaPoista
 3. Viivi: Voi miten kiva kuulla että tykkäsit! Ja siis kyllä, kitarat ovat mahtavat!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs